Курячі ніжки в соєвому соусі на сковороді

Як зробити смачні курячі ніжки в соєвому соусі на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

курячі гомілки (або інша частина курки) 1 кг
15 часточок часнику
4 зелених перцю чилі
1 червоний перець чилі
2 скибочки імбиру
2 столові ложки рисового вина Мірін)
вода

Соус:
5 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. цукру
100 мл рисового вина Мірін)
1 ст. л. подрібненого часнику
1 ст. л. устричного соусу
3 ст. л. кунжутної олії
трохи чорного меленого перцю
3 ст. л. екстракту сливи або зернового сиропу / меду

Курячі ніжки в соєвому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Курячі гомілки добре вимити. Курячі гомілки відварити в киплячій воді протягом 12 хвилин з 2 скибочками імбиру і 2 столовими ложками рисового вина. Змішайте всі інгредієнти з секції «Соус».

2. чилі Нарізати тонкими скибочками. Вийняти курячі гомілки з киплячої води і викласти на сковороду. Влити соус, довести до кипіння і готувати на середньому вогні, весь час помешивая.

3. Коли курячі гомілки майже утушатся, додайте перець чилі і часник. Тушкувати до повної готовності і подавати до столу.