Запечена риба горбуша в духовці з морквою та цибулею

Запечена риба горбуша в духовці з морквою і цибулею простий рецепт. Бюджетний і смачний рецепт горбуші 🐟 Важливий момент – замаринувати рибку на 10 хвилин в солі і лимонному соці 🍋.

Інгредієнти

Горбуша (можна готувати з будь рибою)
Сіль
Лимонний сік
Цибулю
Морквина
Рослинна олія
Легкий Майонез/сметана/йогурт

Запечена риба горбуша в духовці з морквою і цибулею покроковий рецепт

1. Горбушу добре посолити і полити лимонним соком – залишити на 10 хвилин. Півкільцями нарізати цибулю, обсмажити на олії посолить.

2. Моркву натерти на крупній тертці, обсмажити на олії, посолить.

3. На рибу викласти шар цибулі, моркви і змастити легким майонезом (можна використовувати сметану або йогурт). Випікати рибку при 180* 35-40 минут.

Відео рецепт 👇