Спагетті карбонара з беконом, жовтками, грибами і сиром Гордона Рамзі

Як смачно зробити Спагетті карбонара з беконом, жовтками, грибами і сиром Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

125 г сушених спагетті
30 г замороженого горошку
80 г смугастого бекону або панчетти, нарізані невеликими скибочками
2 яєчних жовтка
1 1/2 їдальні ложки крем фреша
2 Гриба, нарізані скибочками
1 Перець Чилі, подрібнений
Оливкова олія
2 зубчики часнику, тонко нарізані
Грана Падано або Пармезан
2 столові ложки нарізаної петрушки
Сіль і перець

Спагетті карбонара з беконом, жовтками, грибами і сиром Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Доведіть каструлю з водою до кипіння і додайте макарони Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньо-високому вогні, додайте столову ложку оливкової олії, потім бекон, коли масло нагреется.
2. Додайте трохи перцю за смаком. Додайте часник приблизно через 2 хвилини після приготування, а потім гриби і чилі. Готуйте, поки бекон не стане хрустким і не підрум’яниться на грибах. Посолити за смаком Натріть приблизно 1/3 склянки (40 г) Грана Падано поверх яєчних жовтків. Потім додайте крем-фреш і перемешайте.
3. Додайте чайну ложку холодної води в суміш, щоб переконатися, що вона має рідку консистенцію. Додайте горошок, коли беконна суміш буде майже готова. Коли суміш почне готуватися, додайте близько 3 столових ложок води для макарон.
4. Як тільки паста буде готова, залишивши трохи води для соусу, приправте пасту, а потім додайте в суміш з беконом і перемешайте.
5. Потім додайте яєчну суміш приблизно через 30 секунд, зменшіть газ і перемішайте до готовності. Додайте петрушку в кінці і викладіть на тарілку. При бажанні посипте зверху ще сыром.