Фаршировані курячі стегенця без кістки в духовці

Фаршировані стегенця – страва для смачної вечері або навіть на святковий стіл – сподобається всім! Як зробити Фаршировані курячі стегенця без кістки в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Стегенця курячі -4 шт
Рис – 3 ст л
Цибуля ріпчаста-1 шт.
Перець болгарський-1/2 шт
Морква -1/2 шт
Часник-2 зубчики
Сіль і перець за смаком
Копчена паприка-1/2 год л
Олія -1 ст л
Соус:
Томатна паста(можна кетчуп)-1 год. л
Майонез (або сметана)- 1 год л

Фаршировані курячі стегенця без кістки в духовці покроковий рецепт

1. Акуратно знімаємо шкірку із стегенець, так, щоб не пошкодити її, це не складно (але навіть є трохи десь порветься – теж не страшно, нічого не вилізе, можете бути спокійні).

2. Знімаємо філе з ДВОХ стегенець, саме стільки нам і знадобиться. Подрібнюємо в м’ясорубці або блендері. Рис відварити до полуготовности.

3. Овочі обсмажити на вершковому маслі. З’єднати всі з фаршем і начинити шкіру. змастити фаршировані стегенця соусом і запікати при 200С 35 минут.

Відео рецепт 👇