Фаршировані перепілки в духовці з курячою печінкою, цибулею і рисом

Як смачно зробити Фаршировані перепілки в духовці з курячою печінкою, цибулею і рисом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Перепілки – 12 шт
Печінка куряча – 2 шт( у мене перепелині потрошки)
Цибулю 🧅-1шт
Рис – 12 десертних ложок ( 1 ложка/ 1 перепілка)
Сіль, перець, спеції, олія.

Фаршировані перепілки в духовці з курячою печінкою, цибулею і рисом покроковий рецепт

1. Добре вимити і обсушити паперовими рушниками перепелиці, обрізати шиї і останню частину крила. Добре замаринувати в солі, спеції і оливковій олії ( можна використовувати вершкове масло 🧈) Поки перепілки маринуються робимо начинку : Відварити рис до 🍚 полуготовности.

2. Пасерувати одну велику цибулину, додати дрібно порізану печінку і злегка поджарить.

3. Додати піджарку рис 🍚 і довести до смаку сіллю і перцем. Фаршируємо начинкою перепілки і щільно складаємо в ємність, у якій будемо відправляти в духовку.

4. Запікати при температурі 180° с до золотистої красивою корочки.

5. Приблизно 45 хвилин . P. S. Хто не любить печінку, можна з легкістю замінити на родзинки, гриби або зелене 🍏