Локшина удон зі свининою та овочами по азійськи

Локшина удон зі свининою та овочами по азійськи простий рецепт.

Інгредієнти

Розрахунок продуктів на 3-4порции

Свинина-350 гр
Локшина 200 гр (у мене Удон)
Морква 1 велика
Червоний болгарський перець 1крупный
Соєвий соус 5 ст. л
Яблучний оцет 1ст.л
Цукор 1ч.л
Часник 2-3 зубчики
натертий Імбир 2 ч. л
Крохмаль 1 ст. л
Лимонний сік 1 ст. л.
Зростання.масло для смаження
Зелена цибуля
Яйце для подачі.

Локшина удон зі свининою та овочами по азійськи покроковий рецепт

1. Нарізаємо свинину (можна взяти філе курки або індички) тонкими смужками і заливаємо маринадом. Маринад: 3 ст. л соєвого соусу і лимонний сік. Залишаємо маринуватися хвилин 20. На розпечену сковороду з олією викладаємо м’ясо і обсмажуємо до скоринки. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності. Викладаємо в тарелку.
2. Доливаємо в сковороду олію і обсмажуємо порізані тонкими смужками перець і моркву до м’якості. Додаємо натертий часник і імбир. Перемішуємо, готуємо пару хвилин. Викладаємо м’ясо. Перемішуємо. Локшину варимо по інструкції. 3 хвилини (не більше), скидаємо на друшлаг і обдаємо холодною водой.

3. Викладаємо локшину в сковороду, змішуємо. Вливаємо соус: 2 ст. л соєвого соусу, 4 ст. л води, 1ст.л яблучного оцту, цукор, крохмаль. Перемішуємо до загустіння. Подаємо гарячим з зеленим цибулею, кунжутом і вареним яйцем. Це дуууже смачно. А готувати, насправді, просто.