Варені хінкалі у воді

Як смачно зробити Варені хінкалі у воді простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Давно хотів зняти для вас рецепт смачних хінкалі і ось цей день настав. Все не так складно, як багато кажуть. Просто налаштуйтеся на готування і все вийде в найкращому вигляді

Інгредієнти

Інгредієнти для тіста:
•Борошно пшеничне – 500 р.
•Крижана вода – 250 мл
•Сіль – 1 ч. л.

Фарш для хінкалі:
•Яловичина – 200 р.
•Свинина – 200 р.
•Вода або бульйон – 250 мл
•Кінза – 25 р.
•Цибуля – 2 шт.
•Часник – 3 зубчики.
•Червоний перець пластівцями – 1 / 2 ч. л.
•Хмелі – сунелі – 1 / 2 ч. л.
•Сіль, перець за смаком.

Варені хінкалі у воді покроковий рецепт

1. Вимішуємо круте тісто, накриваємо плівкою і даємо відпочити 20-30 хвилин, після чого знову вимішуємо і розгортаємо в прямокутний пласт, щільно загортаємо в рулет, даємо відпочити ще 15-20 хвилин, далі нарізаємо на невеликі шайби по 40-50 гр.

2. Вимішувати тісто вручну доведеться 15-20 хвилин, якщо є міксер, то на середній швидкості 20 хвилин. Для начинки з’єднуємо всі інгредієнти разом і даємо постояти в холодильнику на 30 хвилин, а краще на пару годин. Начинка повинна вийти досить рідким, щоб у хінкалі було багато бульона.

3. Готову начинку ще раз добре перемішуємо, щоб всі соки розподілилися рівномірно і викладаємо у тонко розкатане тісто по 40-50 грам і ліпимо хінкалі. Варимо в підсоленій воді 7-8 хвилин, перед тим як занурити хінкалі у воду створіть невелику воронку і протягом хвилини періодично помішуйте, щоб хінкалі не прилипли до дна. Готові хінкалі посипаємо свіжомеленим перцем і насолоджуємося

Відео рецепт 👇