Азу по-татарськи з яловичини, картоплі та огірками

Як смачно зробити Азу по-татарськи з яловичини, картоплі та огірками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

М’ясо (яловичина)
Цибуля ріпчаста
Картоплю
Огірки мариновані
Томатна паста – 1ст.л.
Моркву
Часник – 2 зубчики.
Вода – 300-350 мл
Сіль і перець – за смаком.

Азу по-татарськи з яловичини, картоплі та огірками покроковий рецепт

1. М’ясо надрізаємо на смужки, і злегка обсмажуємо на олії. Потім додаємо нарізану моркву і цибулю, добре перемішуємо і смажимо до тих пір, поки цибуля не стане мягким.

2. Потім додаємо огірки, томатну пасту, трохи обсмажуємо і наливаємо воду, і тушкуємо до готовності м’яса. Поки гаситься м’ясо, починаємо обсмажувати картоплю майже до готовности.

3. Потім перекладаємо картоплю до м’яса, солимо і перчимо до смаку, додаємо часник, і перемешиваем.

4. Ще тушкуємо разом приблизно 5-10 хвилин. При подачі посипаємо зеленню, і наслаждаемся.

Відео рецепт 👇