Паста з цукіні і анчоусами

Сьогодні у нас — паста! Я дуже люблю пасту, і ми сьогодні приготуємо пасту з цукіні з анчоусами. Давайте я вам все покажу. Беремо цукіні. Відрізаємо зайве. І нам потрібно порізати його таким чином, щоб воно збігалося з обраної нами пастою. У нас тут фетучіні, ось такі, тоненькі, тому ми використовуємо ось таку штуку, щоб нарізати теж такими тонкими смужками наш цукіні. Також ви можете використовувати звичайну чистилку для овочів, щоб нарізати їх трохи більше товстими смужками. Починаємо.

Інгредієнти

✔️паста – 250 г
✔️цукіні – 1 шт
✔️анчоуси – 5-6 шт
✔️лимонна цедра
✔️соєвий соус
✔️оливкова олія
✔️сіль
✔️чорний фреш перець

Паста з цукіні і анчоусами покроковий рецепт

1. Ось, ми підготуємо таку миску, тому що нам потрібно буде замаринувати ненадовго цукіні в соєвому соусі. Для двох-трьох порцій нам вистачить одного цукіні. У нас залишиться ось така серединка з насінням, яку вже незручно просто розділяти. Але я рекомендую вам залишки овочів, от як цього цукіні, заморожувати, різати на дрібні шматки.

Заморожувати, зберігати в холодильнику, а потім використовувати для овочевих бульйонів. А їх, в свою чергу, використовувати, наприклад, для приготування різотто, або супу. Ось такий секрет. Нам потрібно замаринувати це соєвим соусом. І дати постояти рівно той час, що у нас закипає вода і вариться паста.

2. Включаємо воду закипати. Вода майже закипіла, і тепер у нас наступний крок — ми розігріваємо сковороду. І наливаємо на неї оливкової олії. Вода закипіла. Ми можемо кидати туди пасту, ставити на таймер. І, як раз, це той час, який нам знадобиться, для того, щоб швидко обсмажити цукіні з розчиненими в олії анчоусами.

На добре розігріту сковороду викладаємо штук п’ять анчоусів. Нам треба повністю розчинити у маслі. Як бачите, це відбувається дуже легко. Тепер сюди ж нам потрібно додати цукіні, і обсмажити ще буквально одну хвилину. Нам дуже важливо не переготовить кабачки.

3. Вони повинні залишатися цілісними і навіть трохи хрусткими. Ось це — правильна стадія готовності. Також ми доповнимо цей смак лимонною цедрою. Наша паста повністю готова і ми можемо її зливати. Готове. Тепер нам потрібно просто змішати пасту і цукіні. Акуратно, щоб не поламати ні пасту, ні цукіні, перемішуємо всі разом.

Давайте ще додамо трохи чорного перцю. Як бачите, це дуже швидкий рецепт. Класна річна свіжа паста з дивовижним смаком завдяки анчоусам. Приємного апетиту, і підписуйтесь на канал, якщо ви ще не підписані. Ставте дзвіночки, лайки. А ще ви можете підписатися на instagram, тому що тут рецепти з’являються раз-два в тиждень, а в инстаграме — кожен день.