Смажений стейк з картоплею і соусом чімічуррі від Гордона Рамзі

Як смачно зробити Смажений стейк з картоплею і соусом чімічуррі на сковороді від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

180 г-200 г філейної стейка
Оливкова олія
10 Нових картоплин (або будь-які залишки, які у вас є), нарізані тонкими скибочками
6 Цілих Грибів
4-5 невеликих виноградних стиглих помідорів
3-4 Нарізаних зелених цибулини
1 1/2 зубчика часнику
1 Червона цибулина, тонко нарізана
Жменю петрушки
Сіль
Перець
Вершкове масло

для чімічуррі
1 1/2 зубчика часнику
Жменю м’яти
Жменю базиліка
Жменю петрушки
1 Чилі, нарізаний скибочками
2 Столові ложки оливкової олії
1 столова ложка червоного винного оцту
1 Столова ложка меду
Лимонна цедра

Смажений стейк з картоплею і соусом чімічуррі від Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Використовуючи сковороду-гриль, розігрійте сковороду і збризніть її столовою ложкою оливкової олії. Заправте стейк оливковою олією, сіллю і перцем і дайте йому нагрітися до кімнатної температури. Як тільки сковорода нагріється, викладіть стейк спочатку жирною стороною. Викладіть виноградні помідори і гриби на сковороду-гриль. Приправте овочі сіллю і перцем.
2. Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньо-високому вогні і додайте столову ложку оливкової олії. Потім додайте картоплю, приправити сіллю і перцем і готуйте, поки обидві сторони не підрум’яняться. Переверніть. гриби як тільки підрум’яняться з одного боку. Тим часом з допомогою чеснокодавилки видавіть 1 і 1/2 зубчика часнику в форму для запікання картоплі і перемешайте.
3. Потім додайте невеликий шматочок вершкового масла і перемішайте. Додайте цибулю і перемішайте. Переверніть стейк, як тільки жирна сторона почне сильно обсмажуватися (приблизно 3 хвилини 45 секунд). Знову переверніть гриби, а потім додайте до грибів одну ложку вершкового масла. Використовуючи прес для часнику, видавіть половину часникових рукавичок у пестик.
4. Візьміть м’яту, петрушку і базилік і щільно скрутіть, а потім подрібніть і додайте в маточка. Додайте чилі, масло, червоний винний оцет і мед в маточка. також. Приправте сіллю і перцем і подрібніть в ступці. Візьміть яскраві нижні частини зеленої цибулі і додайте в чимичурри.
5. Якщо чімічуррі недостатньо розсипчастий, додайте ще трохи оливкової олії. В кінці додайте лимонну цедру. Як тільки стейк придбає рідкісну температуру і обсмажиться, вимкніть вогонь на сковороді-гриль. Візьміть зелену цибулю, візьміть верхню зелень і додати в картопляну смесь.
6. Як тільки перемішайте і картопля стане приємно хрустким, зніміть з вогню. Викладіть щедрий шар суміші чімічуррі на стейк, поки він готується на сковороді близько минуты.
7. В кінці додайте до картоплі жменю петрушки і викладіть на тарілку. Помідори і гриби теж вийміть. Зніміть стейк зі сковороди, як тільки він досягне бажаної температури, і подавайте!