Спагетті з фаршем з соусом болоньєзе класичним

Як зробити смачні Спагетті з фаршем з соусом болоньєзе класичним рецепт простий.

Інгредієнти

на 4 персони:

✔️500г фаршу по-домашньому або класичний від #словомясника
✔️250г очищених помідорів у власному соку
✔️1 морква
✔️2 стебла селери
✔️1 цибулина
✔️2 зубчики часнику
✔️1 гілка чебрецю, 1 гілка розмарину
✔️1 лавровий лист
✔️овочевий бульйон або вода 2 ополоника
✔️100 мл червоного сухого вина
✔️50 г вершкового масла
✔️сіль, перець

✔️Для подачі паста альденте, пармезан, базилік

Спагетті з фаршем з соусом болоньєзе класичним покроковий рецепт

1. подрібнюємо в м’ясорубці або в чаші блендера моркву, селеру, цибулю і часник. Часник через прес або тертку. На дно сотейника оливкова олія, вершкове масло, чебрець і лавровий лист + всі овочі. Обсмажуємо на середньому вогні. 📌Додаємо фарш, солимо, перчимо обсмажуємо до випарювання рідини і додаємо вино, і выпариваем його на середньому вогні, видаляємо лаврушки і тимьян.
2. Додаємо помідори, овочевий бульйон або воду, гілку розмарину і тушкуємо на повільному вогні ще 40 хв-1 год. Можна тушкувати 3-4 години для більшого смаку і кремовості рагу, за бажанням, не забувайте підливати воду і посматривать.

3. Ви зрозумієте, що соус готовий, коли гілка розмарину повністю втратить всі листочки і залишиться тільки стебло. Відваріть пасту альденте (злегка не доварите, як з кісточкою всередині), змішайте з соусом, прикрасьте пармезаном, листочками базиліка. Приємного!

Відео рецепт 👇