Тушкована картопля з мясом, морквою і цибулею на сковороді

Тушкована картопля з м’ясом, морквою і цибулею на сковороді простий рецепт швидкий 😍🥔🥕 Усіма відоме блюдо в супер швидкому виконанні і перевіреному приголомшливому результаті 😋 Розіграш спецій під цим постом 🔥 Умови — лайк, коментар з відміткою одного, підписка та репост поста в сторіс з відміткою👍🏻 Удачі!)

Інгредієнти

Індичка філе 1 шт ~800 гр
Картопля 1 кг
Морква 400 гр
Цибуля 1 шт
Зелень свіжа
Спеції, приправи, сіль (хмелі сунелі, для м’яса, аджика або паприка)

Тушкована картопля з м’ясом, морквою і цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Філе індички нарізаємо середніми кубиками. готуємо точно так само. Процес обсмажування простий — на вершковому маслі з рослинним обсмажуємо індичку. Важливо, щоб у цей момент був сильний вогонь, щоб м’ясо швидко схопилося скоринкою, але не приготувався внутри.

2. Потім додаємо цибулю і злегка обсмажуємо разом з м’ясом, а після — аналогічно моркву і картоплю по черзі. На етапі картоплі додаємо сіль і спеції. Якщо будете додавати приправу, врахуйте, що швидше за все там вже є сіль)

3. Перемішуємо всю суміш і заливаємо водою. Доводимо до кипіння і ставимо таймер на 20-30 хвилин. Час залежить від обсягу продуктів і товщини нарізки. Я подаю завжди з міксом зелені — так смачніше. І ви спробуєте і обов’язково пригощайтеся!

Відео рецепт 👇