Як смачно зробити Паста з гарбузом і сиром по італійськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
на 2 порції:
•200г короткої пасти (наприклад, трубочки)
•250г м’якоті гарбуза
•40г копченої грудинки (за бажанням)
•60г копченої проволы або будь-якого іншого напівтвердого сиру
•2 зубчики часнику
•розмарин
•сіль
Паста з гарбузом і сиром по італійськи покроковий рецепт
1. Грудинку нарізати кубиками і обсмажити в невеликій кількості оливкової олії. Відкласти в сторону. У тій же сковороді обсмажити роздавлені зубчики часнику з гілочкою розмарину, додати кубики гарбуза, обсмажити пару минут.
2. Прибрати часник і розмарин і залити гарячою водою/бульйоном (так, щоб рідина покривала гарбуз), готувати на невеликому вогні 15 минут.
3. Розім’яти трохи гарбуз, додати приблизно 400 мл гарячої води/бульйону, дати закипіти, посолити і закинути пасту.
4. За пару хвилин до готовності пасти закинути кубики сиру, розтопити і додати грудинку.
Відео рецепт 👇