Паста з гарбузом і сиром по італійськи

Як смачно зробити Паста з гарбузом і сиром по італійськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на 2 порції:

•200г короткої пасти (наприклад, трубочки)
•250г м’якоті гарбуза
•40г копченої грудинки (за бажанням)
•60г копченої проволы або будь-якого іншого напівтвердого сиру
•2 зубчики часнику
•розмарин
•сіль

Паста з гарбузом і сиром по італійськи покроковий рецепт

1. Грудинку нарізати кубиками і обсмажити в невеликій кількості оливкової олії. Відкласти в сторону. У тій же сковороді обсмажити роздавлені зубчики часнику з гілочкою розмарину, додати кубики гарбуза, обсмажити пару минут.

2. Прибрати часник і розмарин і залити гарячою водою/бульйоном (так, щоб рідина покривала гарбуз), готувати на невеликому вогні 15 минут.

3. Розім’яти трохи гарбуз, додати приблизно 400 мл гарячої води/бульйону, дати закипіти, посолити і закинути пасту.

4. За пару хвилин до готовності пасти закинути кубики сиру, розтопити і додати грудинку.

Відео рецепт 👇