Курячі котлети з картоплею і сиром на кісточці на сковороді

Курячі котлети з картоплею і сиром на кісточці на сковороді простий рецепт. Дівчатка, дуже цікава ідея і виходять дуже смачні котлети 🤤.

Інгредієнти

5-6 шт. курячої гомілки
3-4 шт. середнього картоплі
2 яйця (я робила без, теж виходять)
100 г будь-якого сиру
Чорний перець, червоний перець
Сіль
2 ст/л аджика
Каррі
1 цибулина
4-5 ст/л г борошна (якщо без яйця готуйте то додавайте менше)

Для панірування:
Панірувальні сухарі
Борошно
2 яйця

Курячі котлети з картоплею і сиром на кісточці на сковороді покроковий рецепт

1. Курячі ніжки помити, скласти в каструлю. Залити повністю водою, додати лавровий лист і чорний перець горошком. Поставити каструлю з ніжками на вогонь і варити до готовності. Так само варити картоплю. Потім, М’ясо відокремити від кісток і хрящей.

2. Великі кісточки з ніжок залишити. Потім до м’яса додаємо товчену картоплю, тертий сир, і всі зазначені інгредієнти. Добре перемішати до однорідності. Далі фарш розділимо на не великі частини, формуємо коржі, в центрі кладемо кісточки і округляємо котлеты.

3. Обвалюємо кожну котлету спочатку в борошні, потім в яйці і панірувальних сухарях. Дамо час паніровці підсохнути. Обсмажуємо котлети у фритюрі до готовности.

Відео рецепт 👇