Овочеві котлети з рисом, картоплею і брокколі на сковороді

Мінімум калорій, максимум користі! Зберігайте рецептик в закладки! Овочеві котлети з рисом, картоплею і брокколі на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

▪ 0,5 кг брокколі і цвітної капусти
▪ 1 морква (в нас є рецепт веганского морквяного тортика, кому потрібен? Залишайте ➕ в коментарях 👇)
▪ пюре з 1 невеликого картоплі
▪ 1 чашка вареного коричневого рису
▪ 1 склянку рисового борошна
▪ 4 ст. л. крохмалю тапіока або рисового борошна
▪ 2 ч. л. солі⁣
▪ жменю нарізаної кінзи
▪ масло для смаження на сковороді⁣
▪ солодкий соус чилі (за бажанням)

Овочеві котлети з рисом, картоплею і брокколі на сковороді покроковий рецепт

1. Довести каструлю з водою до кипіння, бланшувати броколі, цвітну капусту і моркву до повної готовності протягом декількох хвилин. Злити воду з овочів і дрібно нарізати їх за допомогою кухонного комбайна.
2. Покласти всі нарізані овочі у велику чашку, додати пюре картоплі, рис, сіль, борошно і добре перемішати. Якщо суміш волога, додати ще рисову муку.
3. Сформувати з суміші невеликі котлети і поставити в холодильник на 15 хвилин. Обваляти котлети в рисовому борошні або крохмалі і обсмажити в розігрітій антипригарній сковороді до золотистого кольору з кожної сторони (відрегулюйте масло в залежності від розміру сковороди). Подати з солодким соусом чилі.⁣