Середземноморська паста з помідорами і часником

Як зробити Середземноморська паста з помідорами і часником рецепт. (підходить вегетаріанцям). Швидко, просто, а головне смачно😀 відмінно підходить для обіду на швидку руку. Вже скільки в мені любов до готування, але страви на які потрібно більше 30 хв викликають роздратування. Так що, рецепт дуже смачної пасти на яку не піде більше 20 хв🤗 Кількість розраховано на 3 порції.

Інгредієнти

– спагетті 200-250 гр.
– один великий помідор. ( або пару невеликих)
-томати у власному соку/ якісний томатний соус 200гр, у мене Dolmio традиційний.
– часник 2-3 зубчики.
– половина великої цибулини.
– маслини 40гр.
– базилік сушений 2 ч. ложки.
– суміш італійських спецій.
– вода 150 мл
– олія оливкова.

Середземноморська паста з помідорами і часником покроковий рецепт

1. Поставити сковороду на середній вогонь і додати оливкове мало, нарізати цибулю дрібними кубиками і обсмажити до м’якості, до цибулі і маслу кинути спеції, часник. Поки суміш обсмажується, поставити варитися пасту в підсоленій воді до стану al dente.
2. Додати до цибулі і спецій соус/томати у власному соку і воду. Збільшити вогонь. За бажанням додати сіль. Нарізати помідори на великі кубики, маслини розрізати на половинки.

3. Коли соус закипить трохи випарити і закинути туди готову пасту, потримати на вогні 1,5-2 хв, вимкнути плиту і закинути нарізані помідори і маслины.