Царські щі з квашеною капустою зі свинячими ребрами і беконом

Як смачно зробити царські щі з квашеною капустою зі свинячими ребрами і беконом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Чоловік – просто обожнює їх, густі, смачні, наваристі, як говоритися що б ложка стояла. Як раз квашена капуста, поки ще є ось вирішила приготувати 👌🏼Ділюся з вами своїм рецептом їх приготування:

Інгредієнти

свинячі ребра 600 гр, бекон або копчена грудинка 300 гр, квашена капуста 500 г морква 1 шт лук-2 голівки, часник 3 зубчика, 4 картоплини, масло вершкове 75 г томати у власному соку 200 гр. лавровий лист, сіль, мелений перець за смаком, зелень.

Царські щі з квашеною капустою зі свинячими ребрами і беконом покроковий рецепт

1. Беремо каструлю у мене на 6 літрів. складываемым в неї очищені і нарізані реберця, заливаємо водою і варимо протягом 25 хвилин. А в цей час чистимо моркву і цибулю, моркву натираємо на крупній тертці, цибулю шаткуємо, все обсмажуємо на вершковому маслі близько 10 хвилин, далі туди додаємо квашену капусту, часник і нарізані томати у власному соку без шкірки обсмажуємо ще 10 минут.
2. Опускаємо нашу зажарку в каструлю до ребрышкам, перемішуємо, далі нарізаємо бекон або копчену грудинку тонкими смужками і опускаємо в каструлю, солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Чистимо картоплю, миємо, нарізаємо кубиками і опускаємо, варимо до готовності ще близько 15 минут.
3. Наші царські щі готові, відключаємо, накриваємо кришкою, даємо настоятися протягом 30 хвилин і можна подавати до столу, щі повинні бути густими, наваристими. Перед подачею на стіл посипаємо наші щі зеленню і додаємо сметану.