Курка по азійськи з овочами

Як смачно зробити Курку по азійськи з овочами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

дивіться нижче

Курка по азійськи з овочами покроковий рецепт

1. Куряче філе стегна (або грудки) нарізати на шматочки. Шматочки покласти в пакет, присипати сіллю (трохи), крохмалем (на 500 гр. м’яса 1-2 ст. ложок) і встряхнуть.
2. Обсмажити на заздалегідь розігрітій сковороді з рослинним маслом. Готові шматочки перекласти на тарелку.
3. Далі на сковороді обсмажити цибулю (півкільцями)> морква (соломкою)> червоний болгарський перець (соломкою) > часник (дрібно нарізати) >імбир (дрібними кубиками або можна додати сушений).
4. Додати обсмажене м’ясо, солодку паприку, чорний мелений перець, соєвий соус, кунжут і згасити 1-2 минуты.