Курка в томатному соусі з цибулею, перцем і часником на сковороді

Готувала вже 8 разів – і це вау! Курка в томатному соусі з цибулею, перцем і часником на сковороді простий рецепт. Не впевнена, що це чахохбілі, але скажемо, що це пародія, якщо раптом я щось зробила не так. але це дійсно дуже смачно і дуже швидко!

Інгредієнти

750 гр філе курячого стегна
2 великі цибулини
1 болгарський перець
3 зубчики часнику
пучок кінзи
600 мл протертих томатів
2 ч. л коріандру
2 ч. л італійських трав
2 ч. л хмелі сунелі
сіль

Курка в томатному соусі з цибулею, перцем і часником на сковороді покроковий рецепт

1. До курячих стегон додаємо сіль і перець за смаком. обсмажуємо курячі стегна на сильному вогні на рослинній олії до красивого золотистої скоринки. Знімаємо курицу.

2. На цій же сковорідці на олії на середньому вогні обсмажуємо цибулю нарізану пір’ям протягом 7-8 хвилин. У протерті томати додаємо всі специи.

3. На цибулю кладемо курку, на курку болгарський перець нарізаний пір’ям, заливаємо з томатами специями.
4. Накриваємо кришкою і тушкуємо 40 хвилин на самому повільному вогні. Додаємо дрібно нарізану кінзу і дрібно нарізаний часник!