Ледачі котлети з індички, кабачків, шпинату, сиру і яєць

Як зробити смачні Ледачі котлети з індички, кабачків, шпинату, сиру і яєць простий рецепт.

Інгредієнти

Фарш стегна і грудки індички 1 кг;
Кабачок 200 гр;
Шпинат свіжий 150 гр;
натертий Пармезан 4 ст л;
2 яйця;
Манна крупа 4-5 ст л;
Сіль 1 чл;

Ледачі котлети з індички, кабачків, шпинату, сиру та яєць покроковий рецепт

1. Фарш у мене був вже готовий, що значно скоротило час приготування котлет 👌🏼 Цибулю наріжте хаотично і обсмажте на повільному вогні до м’якості; Додайте шпинат і трохи води. Тушкуйте, поки вода не випарується, а шпинат не стане мягким.
2. Подрібніть блендером в кашу. Кабачок натерти на дрібній тертці. Змішайте всі з фаршем, додайте сир і яйця, манну крупу; Дайте постояти близько 20-30 минут.
3. Обсмажуйте на середньому вогні, у розігрітій сковороді з рослинним маслом, викладаючи фарш ложкою прямо в сковороду (як оладки); Час смаження котлет близько 4 хвилин на обидві стороны.
4. Далі, запечіть в духовці для пишноти близько 10 хвилин при 150 гр. З цієї кількості фаршу вийшло достатню кількість котлет, щоб нагодувати невелику компанію з 8 человек.