Люля кебаб з фаршу яловичого в духовці на шпажках

Вони виходять соковиті і дуже смачні. Люля кебаб з фаршу яловичого в духовці на шпажках в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

🔹фарш (у мене яловичий) 800гр
🔹цибуля 2 шт
🔹хлібний м’якуш 100гр
🔹яйце 1шт
🔹сіль і спеції за смаком

Люля кебаб з фаршу яловичого в духовці на шпажках покроковий рецепт

1. Подрібнюємо хліб в крихту. Фарш повинен бути пропущений через дрібну м’ясорубку, інакше він не збереже свою форму і розвалиться. Змішуємо подрібнений в блендері цибулю, фарш, м’якушка, яйце і спеції. Фарш потрібно гарненько відбити хвилин 5-10.

2. Краще це робити в міксері з насадкою змішування. Якщо фарш сухуватий можна додати трохи води, але не переборщіть, інакше фарш просто буде стікати з шпажки (виправити можна додавши ще м’якушка).

3. Формуємо як на відео люля. Відправляємо в духовку при 200гр ближче до верху. Як тільки підсмажиться верхня частина , їх потрібно перевернути і обсмажити нижнюю.

4. Готово!

Відео рецепт 👇