Філе риби тріски під соусом

Як зробити філе риби тріски під соусом простий рецепт.

Інгредієнти

Для соусу (все на око)

цибулю
черрі
часник
петрушка (побільше)

Філе риби тріски під соусом покроковий рецепт

1. Для початку приготуємо соус: потрібно нарізати на півкільця цибулі, черрі навпіл. на рослинному маслі обсмажити цибулю, потім додати часник, і хвилини через 2 черрі. обсмажувати до тих пір, поки помідори не размягчатся.

2. Додати дрібно нарізану петрушку і тушкувати 3 хвилини, постійно помішуючи. Посолити за смаком. Тріску нарізати на шматочки. Борошно змішати з сіллю і лимонною цедрою. Шматочки тріски обваляти з двох сторін у борошні і обсмажити на добре розігрітій сковороде.

3. Готову тріску викласти на тарілку і зверху додати томатний соус. Як гарнір я тут бачу рис, мені здається він ідеально сюди впишется.

4. А який гарнір ви б сюди додали ? * якщо у вас залишиться томатний соус, його можна з’єднати з спагетті і вийде відмінна паста. Або додати з ранку до яєчні. Ну або просто підсушити шматочок хліба на грилі і зробити брускетту. Це дуже універсальний і максимально насичений за смаком соус.

Відео рецепт 👇