Фарширована куряча грудка з брокколі, перцем і сиром на сковороді

Самі смачні курячі грудки, які я коли-небудь готувала! Неймовірно просто і дуже смачно! Фарширована куряча грудка з брокколі, перцем і сиром на сковороді простий рецепт домашній.

Інгредієнти

2 курячі грудки
Брокколі – 1/3 частина
1 маленький перець
50 грам сиру
1 столова ложка вершкового сиру
1 чайна ложка солі
1/2 чайної ложки чорного перцю
1/2 чайної ложки червоної паприки
Щіпка куркуми,
1 чайна ложка сухої гірчиці
Сіль – за смаком
Оливкова олія

Фарширована куряча грудка з брокколі, перцем і сиром на сковороді покроковий рецепт

1. Курячі грудки розрізати уздовж, але не до кінця. Розділіть 1 середню брокколі на суцвіття. 1/3 частину відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини. Дрібно нарізати червоний перець (якщо перець великий, то візьміть половину) Натерти 50 грам сиру. Зварену 1/3 частина броколі нарізати невеликими кусочками.

2. У мисці змішати броколі, червоний перець, сир. Додати 1 столову ложку вершкового сиру. Нафарширувати куряче філе приготовленої начинкою. У мисці змішати сіль, чорний перець, паприку, щіпка куркуми і суху горчицу.

3. Курячі грудки змастити маслом і посипати спеціями. Обсмажити на олії на повільному вогні 7-10 хвилин з кожного боку. Можете в духовці запекти ☺️ Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇