Рис з овочами на сковороді

Готується швидко! Виходить смачно! Як смачно зробити Рис з овочами на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– Рис;
– Цибуля ріпчаста;
– Морква;
– Стручкова квасоля;
– Кукурудза консервована;
– Сіль, чорний мелений перець.

Рис з овочами на сковороді покроковий рецепт

1. Так само за бажанням можна додати часник, болгарський перець і консервований горошок. Рис промиваємо кілька разів і відварюємо в підсоленій воді 18-20 минут.
2. Поки рис вариться, обсмажуємо цибулю з морквою, потім додаємо консервовану кукурудзу і стручкову квасолю (у мене заморожена). Тушкуємо хвилин 5-7.
3. Рис зливаємо в друшляк і промиваємо його водою. Даємо стекти воді. Рис відправляємо до овощам.
4. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком. Накриваємо кришкою і даємо потомитися 3-5 хвилин. Готово! Готуйте з удовольствием.

Відео рецепт 👇