Картопляно куряче рагу гратен

Як смачно зробити Картопляно куряче гратен рагу простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

400 г курячої грудки
1 цибулина
1 червоний перець капія
1 морква
7-8 грибів
1,5 склянки замороженого гороху
1 столова ложка томатної пасти
120 мл гарячої води
1 чайна ложка червоного порошку чилі
1/2 чайної ложки чорного перцю
1/2 чайної ложки чебрецю
1/2 чайної ложки часникового порошку
Сіль
1-2 зубчики часнику

Для бешамеля:
1,5 столові ложки вершкового масла
2 столові ложки борошна
400 мл молока
сіль перець

тертої моцарелли або сиру чеддер

Картопляно куряче гратен рагу покроковий рецепт

1. Куряче філе нарізати невеликими кубиками, додати в сковороду і смажити 5-6 хвилин, поки воно не побіліє. Потім додайте дрібно нарізану цибулю, перець і моркву і продовжуйте смажити. Додайте гриби і смажте ще 5 минут.

2. Додати томатну пасту, сіль і спеції і трохи обсмажити. Додайте заморожений горошок в каструлю і залийте водою. Варити 5 хвилин на середньому вогні. Для бешамеля, розтопити вершкове масло, додати борошно і обжарить.

3. Додати холодне молоко і доведіть до кипіння, постійно помішуючи, поки воно не стане злегка густим. Тепер додаємо сіль і спеції і недовго перемішуємо і знімаємо з вогню. Викласти м’ясо з овочами на невеликі форми для запекания.

4. Зверху вилити бешамель і посипати сиром. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до рум’яної скоринки. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇