Картопля смажена з фаршем на сковороді

Як зробити смачний Картопля смажена з фаршем на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

картопля (великий/близько 300г) 1 шт.
м’ясний фарш 150г
цибулю ½ (половина)
червоний перець чилі 1 шт.
зелена цибуля 1 перо
мелений часник 1 ст. л.
соєвий соус 1 ст. л.
цукор (або сироп) 1 ст. л.
устричний соус 1 ст. л.
кунжутне масло 1 ст. л.
кунжутне насіння 1 ст. л.
трохи чорного меленого перцю
рослинна олія для смаження

Картопля смажена з фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. 1) Наріжте картоплю на шматки в 4 мм і помістіть в воду на 2 хвилини. Потім покладіть картоплю в друшляк, щоб вода скла з картоплі.
2) Наріжте цибулю тонкими півкільцями, а перець чилі і зелений лук дрібно наріжте.
3) Нагрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії на середньо-слабкому вогні.
4) Покладіть кожен шматок картоплі рівно на сковороду і готуйте на середньо-слабкому вогні з обох боків до золотистого кольору (картопля має підсмажитися зовні і пропектися внутри.

2. 5) Зніміть пожаренный картопля зі сковороди і помістіть в олію, часник.
6) Обсмажте часник 1 хвилину на середньо-слабкому вогні і потім додайте м’ясний фарш.
7) Готуйте фарш на середньому вогні, весь час помішуючи, поки фарш не поміняє колір.
8) Тоді додайте цибулю і готуйте так само 1 минуту.

3. 9) Потім додайте картоплю. Все добре перемішайте.
10) Помістіть на край сковороди цукор і соєвий соус. Доведіть соус до кипіння.
11) Все добре перемішайте з соусом і додати устричний соус.
12) Ще раз все добре перемішайте і додайте перець чилі і зелений лук.
13) Готуйте ще 1 хвилину весь час помішуючи.
14) Потім вимкніть вогонь, додати кунжутне масло і насіння. Все добре перемішайте і страва готово.