Курка по-баскски

Як зробити Курку по-баскски рецепт простий 🍗 Миттєвий рецепт для втомлених товаришів😌, не планують влаштовувати танці зі сковородами в кінці робочого дня, прагнучи винагородити себе за продуктивний день чимось смачненьким на вечерю🙃 Ну майже, злегка провальсировать зі сковородою все-таки доведеться, але все в межах розумного, без піруетів і фуете😏 ЗЗЗ? Воно саме, для знову вступили даю розшифровку — залив, забив, заточив🤓
Єдине, доведеться побути злегка Хатіко🐕: в очікуванні, поки курито дозріє в духовці, як раз можна встигнути знайти сериальчик за смаком. Я, як людина випадає з реальності з об’єктивних і не дуже причин, таки дістався до «Гри в кальмара»😎 Фігня повна і чому все так по ньому сходять з розуму😤?

Інгредієнти

– 800 р куритных ніжок, стегон або інших запчастин
— 4 різнокольорових болгарських перцю або романо
— 1 велика цибулина
— 4 з часнику
— 100 г борошна
— 40 г вершкового масла
— оливкова олія
— 250 мл яловичого бульйону
— щіпка солі і перцю
— пластівці чилі
— листочки з 1 гілочки чебрецю

Курка по-баскски покроковий рецепт

1. Пересипте борошно, дрібку перцю, солі і гострий перець в щільний пакет, по одному обваляйте в ньому курку. Перець і цибулю наріжте півкільцями. Поставте велику сковороду на сильний вогонь, розтопіть вершкове масло, щедро плесніть оливкової олії і обсмажте ноги курито з двох сторін по 2-3 хвилини до золотистого корочки.

2. Зніміть сковороду в розігріту до 190 г духовку на 20-30 хвилин. Час, проведений в духовці, залежить від частини курито, для грудок це буде 10-15 хв. Дістаньте, перекладіть м’ясо на тарілку або форму, накрийте фольгой.

3. У цій же сковороді обсмажте перці на середньому вогні 3-4 хв, додайте цибулю, часник, чебрець, потримайте ще 3-4 хв, періодично помішуючи. Влийте бульйон і дайте увариться на половину, вимкніть вогонь. Поверніть курку, перемішайте, розкладіть по тарілках і подавайте на стол.