Кето пюре з цвітної капусти з мясними котлетами

Як смачно зробити Кето пюре з цвітної капусти з м’ясними котлетами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це не просто рецепт! Ловіть чудову, смачну, швидку ідею кето вечері 👍

Інгредієнти

🥦Кольорова капуста – качан (у мене близько 1,5 кг)
🥦Вершки 33% – 50мл
🥦Вершкове масло 82,5% – 30г
🥩Готовий фарш – 1кг (я взяла свинина+курка)
🥩Олія для смаження – 30г
🥩Сметана 20% – столова ложка
🥩Томатна паста без цукру – столова ложка

Кето пюре з цвітної капусти з м’ясними котлетами покроковий рецепт

1. Капусту помити, розібрати на суцвіття, залити водою, посолити і поставити на вогонь. Після закипання варити на повільному вогні 10 минут.

2. Коли капуста буде готова, злити воду, додати вершки і тушкувати на повільному вогні ще хвилин 8-10. До капусти додати вершкове масло і пробити блендером до стану пюре.

3. З фаршу сформувати фрикадельки і обсмажити з двох сторін. У воду додати столову ложку сметани, столову ложку томатної пасти, можна додати улюблені спеції, сухий чеснок.

4. Добре перемішати до однорідного стану, залити фрикадельки і залишити тушкуватися на 20 минут.

Відео рецепт 👇