Курка маринована в йогурті з кедровими горішками

Як смачно зробити Курка маринована в йогурті з кедровими горішками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Думаю, що довго описувати цей рецепт не варто, видно на відео, яка апетитна виходить курка по цьому рецепту!

Інгредієнти

•6-8 курячих шматочків
•200г грецького/натурального йогурту (або сметани)
•1ч ложка куркуми або інших спеції за смаком
•3 зубчики часнику
•сіль, перець
•оливкова олія
•обсмажені кедрові горіхи (за бажанням)

Курка маринована в йогурті з кедровими горішками покроковий рецепт

1. Йогурт змішати з куркумою і часником. Обмазати курячі шматочки маринадом і залишити маринуватися на пару часов.

2. Розігріти сковороду з оливковою олією і обсмажити курку з усіх боків. До залишився маринаду додати півсклянки окропу, перемішати і додати до курки. Посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 30-40 минут.

3. Відкрити кришку, збільшити вогонь, посипати кедровими горіхами і готувати ще хвилин 5, поливаючи курку виділився соком.

Відео рецепт 👇