Вареники з картоплею, цибулею і беконом

Як смачно зробити Вареники з картоплею, цибулею і беконом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Наші самі улюблені з картоплею, цибулею і беконом ❤ але є ще одні, якими мене пригостила мамина сусідка, але ні за що не поділилася рецептом 😔 Вони були зі свіжою вишнею і готувалися на пару.
Сподіваюся коли-небудь я дізнаюся цей результат, ну чи зможу спробувати ще раз у тітки Віри )))) Поки поділюся цим рецептом. Заварне тісто для цього рецепта в свій час для мене було відкриттям. Зараз тільки так і готую, так як працювати з ним одне задоволення

Інгредієнти

Склянка =250 мл

Борошно 3 ст.
Вода 1 ст
Вершкове масло 50 г
Сіль 3 г
Яйце 2 шт

Начинка
Картопля відварна 700 р
Цибуля 1 шт
Сіль і перець за смаком
Масло

Для засмажки
Вершкове масло
Цибуля 2 середніх
Бекон 200 г
Сіль і перець за смаком

Вареники з картоплею, цибулею і беконом покроковий рецепт

1. Картоплю відварити і очистити. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити, посолити і поперчити. Додати до картоплі і приготувати пюре. Масло воду і сіль довести до кипіння. У миску додати одну склянку борошна. Влити киплячу воду з маслом і відразу дуже швидко перемішати в однорідну тесто.
2. Трохи остудити і додати яйця. Перемішати так само. Додати ще 2 склянки борошна і замісити круте і гладке тісто. Накрити і залишити на пів години. За цей час тісто стане трохи м’яким і еластичним. Розкачати на присипаний борошном столі в тонкий пласт.
3. Вирізати на кола, покласти начинку і ліпити вареники. Відварити в киплячій воді з сіллю не довго, так як і начинка і тісто майже готові. Приготувати засмажку з олії, цибулі і бекону. Подавати вареники із засмажкою та сметаной.