Картопля з яловичиною, перцем і цибулею

Як смачно зробити Картопля з яловичиною, перцем і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Всім, хто не боїться їсти картоплю, дивитися і брати на замітку обов’язково! Смачне друге блюдо і мінімум брудного посуду!

Інгредієнти

400 г м’якоті яловичини
400 г картоплі
2 болгарських перцю
1 цибулина звичайна
1 червона цибулина
2 ст л томатної пасти
1 ст л сметани
Яйце
Приправа хмелі-сунелі
Сіль і перець, вода

Картопля з яловичиною, перцем і цибулею покроковий рецепт

1. З яловичини зробити фарш. Можна, звичайно, взяти і готовий, але саморобний, домашній куди краще. Вбити у фарш яйце і натерти одну цибулину. Додати сіль і перець, добре вымесить.

2. Картоплю і болгарський перець нарізати скибочками, цибулю півкільцями. Викласти котлетки з фаршу і овочі в форму.

3. Змішати томатну пасту, сметану, хмелі-сунелі сіль з водою, перемішати. Залити вміст форми, накрити фольгою і в духовку на 40-50 хвилин при 200%.

Відео рецепт 👇