Тріска запечена в духовці з перцем і лимоном

Як зробити тріску запечену в духовці з перцем і лимоном рецепт простий від Просто Кухня.

Інгредієнти

Тріска 700 г (будь-яка риба на вибір)
Перець солодкий 700 р
Лимон 1 шт
Прованські трави 1 ст ложка
Олія оливкова 40 г
Часник 3 зубчики
Сіль\перець за смаком

Тріска запечена в духовці з перцем і лимоном покроковий рецепт

1. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо крупною соломкою. Додаємо в перці прованські трави, сіль, перець, олія оливкова, ретельно перемішуємо і викладаємо на деко. Рибу очищаємо від луски, залишаючи кожу.

2. Робимо хрестоподібні надрізи з обох сторін риби і укладаємо на перці. У мисці змішати оливкове масло, цедру лимона, рубаний часник і сік половинки лимона. Добре перемішуємо і викладаємо на рибу так, щоб заповнити разрезы.

3. Зверху рибу солимо, перчимо і ставимо в піч на 180 градусів на 25 хвилин, залежно від розміру рыбы.

4. Соковита, смачна рибка готова!

Відео рецепт 👇