Запіканка пармиджана з картоплі з моцарелою і пармезаном

Як смачно зробити Запіканка пармиджана з картоплі з моцарелою і пармезаном простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачна і ситна картопляна запіканка. Спробуйте, вам сподобається

Інгредієнти

1 кг картоплі
соус Бешамель з 400 мл молока (рецепт у стрічці трохи раніше)
4 ст. л. тертого сиру
12 шматочків шинки
125-150 г моцарели

Запіканка пармиджана з картоплі з моцарелою і пармезаном покроковий рецепт

1. Картоплю почистіть і відваріть в підсоленій воді 10-15 хвилин. Наріжте картоплю кружечками не дуже тонко.

2. Поки вариться картопля, приготуйте соус Бешамель з 400 мл молока. Форму для випічки (у мене d22) змастіть соусом Бешамель. Потім викладіть шар картоплі. Далі соус, тертий сир, шинку, кружечки моцареллы.

3. Потім повторіть всі шари. Зверху залийте залишилися соусом Бешамель і щедро посипте тертим сиром. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 40-45 минут.