Азу зі свининою, солоними огірками і картоплею по татарськи

Як смачно зробити Азу зі свининою, солоними огірками і картоплею по татарськи на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Азу готують з різними видами м’яса, з картоплею і без. Я пропоную вам приготувати азу з м’ясом свинини, картоплею та сольними огірками.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 82/5/4/7

Свинина (у мене вирізка) -500г
Цибуля – 1 шт (велика)
Морква – 1 шт
Картопля – 800 г
Солоні огірки – 200-300 р
Томатна паста – 100 г
Часник – 2 зубчики
Вода – 500 мл
Сіль, перець – за смаком
Раст. олія для смаження – 50 мл
Лавровий лист – 2 шт

Азу зі свининою, солоними огірками і картоплею по татарськи покроковий рецепт

1. На половині масла обсмажити м’ясо нарізане соломкою до золотистого кольору. Додати цибулю підлозі кільцями і моркву так само нарізану соломкою. Смажити до м’якості цибулі. Потім додаємо картоплю, нарізану соломкою, додаємо решту масло.

2. І ще хвилин 10 обсмажуємо все разом. Додаємо соломку з солоних огірків. Огірки повинні бути саме солоні, бочкові, мариновані з оцтом не підійдуть. Томатну пасту, сіль, перец.

3. Перемішуємо. Наливаємо гарячу воду, додаємо лавровий лист і подрібнений часник. Накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності картоплі. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇