Мясні відбивні зі свинячої вирізки на сковороді Соломоны

Як смачно зробити М’ясні відбивні зі свинячої вирізки на сковороді “Соломоны” простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це самий швидкий рецепт відбивних.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 219/14/14/10

М’ясо – свиняча вирізка – 300 г (можна Готувати з будь-якого м’яса – свинина, яловичина, курка, індичка…)
Крохмаль (будь-який) – 50 г
Соєвий соус – 50 мл
Рослинна олія для смаження – 3-4 ст. л.

М’ясні відбивні зі свинячої вирізки на сковороді “Соломоны” покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати тонкими не великими шматками й відбити. За бажанням поперчити, солити не треба!

2. Кожен шматочок занурюємо спочатку в соєвий соус, потім крохмаль і смажимо на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної масла.

3. Час готування залежить від товщини шматочків і від самого м’яса. Свинина я смажу трохи дольше.

4. Курка або індичка готується швидше. Кришкою накривати не треба. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇