Паста з морепродуктами в вершковому соусі з помідорами та шпинатом

Як смачно зробити Паста з морепродуктами в вершковому соусі на сковороді з помідорами і шпинатом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Паста – 200 гр
Морський коктейль – 500 гр
(будь-які морепродукти, наприклад креветки)
Черрі – 100 гр
Шпинат – 70 гр
Часник – 1-2 забчика
Вершки – 200 мл
Сирний сир – 1 ст л
Сіль, перець, червоний гострий перець – за смаком

Паста з морепродуктами в вершковому соусі з помідорами і шпинатом покроковий рецепт

1. У підсоленій воді відварюємо пасту до готовности.

2. На рослинному маслі обсмажуємо морепродукти з додавання часнику, солі і перца.

3. Потім додаємо черрі, шпинат, заливаємо все вершками, додаємо ложку кисломолочного сиру. Уварюємо пару хвилин, солимо, перчим.

4. З’єднуємо з пастою і можна подавати, це дуже смачно, обов’язково спробуйте приготовить.

Відео рецепт 👇