Домашні курячі ковбаски з сиром і перцем

На вулиці чудова погода, саме час розкочегарити гриль. Я збираюся приготувати найсмачніші домашні курячі ковбаски з сиром і перцем рецепт простий.

Інгредієнти

Сіль поварена 15г
Перець червоний солодкий 100г
Кінза сушена 0,3 р
Сир 170г
Стегно куряче 1 кг
Перець білий 0,5 р
Фосфати 3г
Сіль нитритная 10г
Майоран 0,3 р
Коріандр (насіння) 2
Лід 200г
Перець зелений гострий 20г

Домашні курячі ковбаски з сиром і перцем покроковий рецепт

1. Щоб не витрачати зайвого часу вчора закупив берда птахи вже без кісток і підморозити. М’ясне сировину треба буде пропустити через м’ясорубку з самою дрібною решіткою, потім внести сіль, прянощі, фосфати, крижану воду і пробити все до стану емульсії. А зараз треба дрібно нарізати сир, гострий і солодкий перець. Все це піде в ковбаски А тепер все перетворю в емульсію. Якщо немає такого куттера – навіть ручним блендером можна пробити Все готово!

2. Можна набивати ковбаски – я буду це робити за допомогою китайського шприца, огляд був, посилання залишу черева у мене свиняча, я її замочив приблизно півгодини тому в прохолодній воді Набивати треба не щільно, щоб потім була можливість перекрутити їх як слід. Пора розкочегарювати гриль. Чистити простіше на гарячу, але починати приготування ковбасок треба на непрямому спеку, тому й розгорнув решетку.

3. На непрямому спеку треба довести ковбаски приблизно до 45-50 градусів всередині, щоб поверхня підсохла. А потім перекладати їх на прямий жар. При чому коли температура всередині ковбасок буде приблизно 35-40 градусів я ще й диму додам. Це у мене тріска дуба. Тріска в пакунку з фольги кисню всередині мало, так що вона не загориться, а буде тлеть.

4. А ось всякі дурні звички замочувати тріску для копчення – дурна затія. Коптити треба сухим димом. Вологий дає мерзенний кислий присмак продукту! Парочка- трієчка хвилин під кришкою, потім перевернути на іншу сторону, ще кілька хвилин і можна відкривати пиво!