Пишні аварські хінкалі

Як зробити Пишні аварські хінкалі рецепт простий. Якщо ви готуєте хінкал вперше, краще починати не з великої кількості борошна.

Інгредієнти

– Борошно 500 гр
– Кефір 250-300 мл
– Сіль 0,5 ч. л
– Сода 0,3 ч. л

Пишні аварські хінкалі покроковий рецепт

1. До кефіру додати соду, перемішати і відкласти. До борошно додати сіль, влити кефір і замісити тісто. Відкласти на 20 хв. коли тісто відпочине замісити ще раз і знову даємо відпочити хвилин 10.

2. Розкачати тісто завтовшки 1,5 див. Розрізати на ромбики , закинути в киплячу воду, варити 3,5-4 хв (час залежить від розміру). Витягнути хінкал і відразу ж проколоти кожен хінкал зубочисткой.

3. Головне вчасно витягнути, інакше хінкал потемніє! Подавати в гарячому вигляді з м’ясом, картоплею, томато-часниковим соусом або з сметаной.

Відео рецепт 👇