Локшина удон з куркою, овочами і соусом

Як приготувати смачну Локшину удон з куркою, овочами і соусом рецепт простий.

Інгредієнти

Куряча грудка – 1 ополоника
Крохмаль кукурудзяний – 1ст.л.
Цибуля – 1шт.
Морква – 1шт.
Болгарський перець – 1шт.
Часник – 3зуб.
Удон – 2 пучка
Кінза, кунжут для подачі
Сіль за смаком
Соєвий соус – 70мл.
Устричний соус – 2ч.л.

Локшина удон з куркою, овочами і соусом покроковий рецепт

1. Моркву і перець нарізаємо соломкою, цибулю пір’ям, часник дрібно рубаємо. Удон варимо по інструкції, в кінці промиваємо холодною водою. Курку нарізаємо на тонкі смужки, солимо і змішуємо з крохмалем так, щоб крохмаль обволікав кожен шматочок курочки. Це потрібно для того, щоб, по-перше, зберегти у грудці соковитість, а по-друге, щоб соус добре прилипав до шматочках, а не стікав з них. ⠀

2. Тепер обсмажуємо курку на рослинній олії до скоринки і прибираємо з сотейника. Далі в тому ж сотейнику злегка обсмажуємо часник, потім додаємо моркву, обсмажуємо їх разом 2-3 хвилини, додаємо цибулю, знову 2-3 хвилини і додаємо до овочів перець. ⠀ Обсмажуємо всі овочі до напівготовності, не треба, щоб вони сильно розм’якли у страві. ⠀

3. Потім перекладаємо до овочів курочку, вливаємо змішані соєвий і устричний соус, все добре перемішуємо, додаємо готовий удон, і знову добре перемішуємо. ⠀ При подачі прикрашаємо кінзою і кунжутом. ⠀ Це дуже смачно!

Відео рецепт 👇