Томлені щі з квашеної капусти в духовці в глиняному горщику

Як зробити смачні Томлені щі з квашеної капусти в духовці в глиняному горщику рецепт простий. Після насичених свят з величезним кол-вом салатів це блюдо зайде на УРА!!!

Інгредієнти

М’ясо (свинина або яловичина)
Картоплю
Цибулю
Моркву
Квашена капуста
Помідори
Часник
Зелень
Сметана

Томлені щі з квашеної капусти в духовці в глиняному горщику покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати шматочками ,додати трохи води і зварити до напівготовності. Бульйон процідити. Я готувала в різних горщиках, ви можете готувати в одному великому, якщо він у вас є. М’ясо трохи обсмажуємо і відправляємо в горщики. Цибулю нарізати кубиками або півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці (хочете дрібно наріжте)

2. Цибулю і моркву, трохи обсмажити на соняшниковій або вершковому маслі. І відправляємо до м’яса. Картоплю нарізати великим кубиком і викласти зверху моркви з цибулею. Посолити і поперчити за смаком. За бажанням покладіть лавровий лист. Далі нарізати півкільцями помідори йди кружечками і викласти на картофель.

3. В ув’язненні викладаємо квашену капусту. Заливаємо все бульйоном і кладемо зверху шматочок вершкового масла. Накриваємо і ставимо в духовку. Тушкуємо 1 годину при 150 градусах, а потім тушкуємо при 120 від 2-х до 4-х годин. У готові щи додати мелкорубленный часник і зелень. Подавати зі сметаной.

Відео рецепт 👇