Курка у вершковому соусі Джэд либжэ за кабардински

Як смачно зробити Курка у вершковому соусі Джэд либжэ за кабардински простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Кабардинской кухні
Нещодавно почала додавати картоплю 👌

Інгредієнти

Куряче м’ясо
Цибуля-1/2
Рослинна олія
Сіль, паприка, чорний перець
Мелений чебрець – за бажанням! Я завжди додаю трохи
Борошно-1ст.л (регулюйте за смаком густоту соусу і кількість самі)
Вода
Картопля – теж за бажанням, не всі з нею роблять, мої дітки обожнюють з картоплею

Курка у вершковому соусі Джэд либжэ за кабардински покроковий рецепт

1. М’ясо солимо, обсмажуємо з двох боків до рум’яності на великому вогні. Після виймаємо м’ясо, в цьому ж маслі обсмажуємо цибулю перчимо, додаємо борошно і обсмажуємо пару минут.

2. Вливаємо воду, повертаємо куряче м’ясо в сковороду додаємо часточки картоплі, трохи підсолюємо і готуємо хвилин 20 на середньому вогні, вливаємо вершки або жирну сметану ( дивіться густоту соуса.

3. Якщо жиденько додайте борошно разведенку з невеликою кількістю води!) і кип’ятимо ще 3-4 хвилини. Блюдо готово.

Відео рецепт 👇