Яловичий язик з картоплею і соусом, ситне і просте гаряче

Як смачно зробити Яловичий язик з картоплею і соусом, ситне і просте гаряче простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. У вас як, вже готове меню на Новий рік? У мене не тільки меню готове, але й майже все вже куплено, до щастя. Варіант смачного, смачного і простого гарячого. За умови, що у вас вже зварений язик, звичайно. Не дуже дієтично і низькокалорійні, зате ідеально під міцний алкоголь сильній статі

Інгредієнти

Варений яловичий язик
Бебі-картопля
Ріпчаста лук або цибулю-порей (необов’язково)
Оливкова олія
Сушений часник
Сіль
Італійські трави
Солодка паприка
*замість моно спецій можна взяти просто приправу для страв з картоплі
Сметана
Корнішони
Кріп
Часник

Яловичий язик з картоплею і соусом, ситне і просте гаряче покроковий рецепт

1. Картоплю миємо, ріжемо при необхідності, викладаємо у форму. Змішуємо масло, сухі спеції і поливаємо картопля, перемішуємо. В духовку на 35-40 хвилин при 190*, перевіряйте готовність ножем. Варений яловичий язик різання шматками товщиною 1-1.5 см і обсмажуємо з двох сторін на грилі або сковороде.

2. Змішуємо сметану, дрібно нарізані корнішони, роздавлений часник і кріп для смачного соусу. Цибулю обсмажуємо на олії (краще дхі або вершковому), але можна і без нього. Як варити мова показала і розписала в попередньому пості з салатом.

3. Можна зварити мова заздалегідь і заморозити. Потім використовувати в рецептах розморожений. Можна частину мови пустити на салат, частина на гаряче. Якщо язик великий, то 4-5 людям цілком хватит.

Відео рецепт 👇