Мясо по французьки з картоплею і сиром в духовці

Як зробити смачне М’ясо по французьки з картоплею і сиром в духовці рецепт простий. Впевнена, що сподобається всім любителям м’ясних страв. Готується просто, залишається лише до нього додати салатик і маленький святковий обід готовий!

Інгредієнти

Картопля 1 кг
Свинина -600 грам
Гриби шампіньйони-600 грам
Помідори -4 шт
Кріп, петрушка
Сметана -200 грам
Сир-150 грам
Сіль, спеції

М’ясо по французьки з картоплею і сиром в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо нарізаємо на стейки і відбиваємо з двох сторін. Змішуємо нарізану кружечками картоплю, половину печериць (у мене міні печериці), сметану, зелень, сіль, приправу. Царську і перемішуємо. Перекладаємо на деко. Зверху викладаємо відбите м’ясо. М’ясо присипаємо спеціями для свинини, змащуємо сметаною, солим.

2. Помідор нарізати кружечками. Викладаємо на м’ясо. Далі викладаємо частину печериць (нарізаних) Зверху змащуємо олією, солимо і відправляємо в попередньо розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 40-50 минут.

3. Страву можна прикрити фольгою, щоб гриби не підгоріли. Посипаємо блюдо тертим сиром і відправляємо в духовку ще на 5-10 минут.

4. Готово.

Відео рецепт 👇