Гуляш із яловичини на сковороді з підливою

Як зробити смачний Гуляш із яловичини на сковороді з підливою рецепт простий.

Інгредієнти

■ 500 г яловичини⠀
■ 1 цибулина ⠀
■ 1 морква⠀
■ 1 болгарський перець ⠀
■ 2-3 ст л топленого або вершкового масла ⠀
■ 1 ст л томатної пасти⠀
■ 2 ст л борошна без гірки ⠀
■ вода⠀
■ спеції (сіль, перець, паприка солодка, гострий перець, лавровий лист)⠀
■ зелень⠀

Гуляш із яловичини на сковороді з підливою покроковий рецепт

1. На олії обсмажити м’ясо, щоб випарувалася вся вода і м’ясо поджарилось.

2. Додати цибулю, обсмажити 1 хвилину, додати моркву, перець, обсмажити. Додати томатну пасту, добре перемішати, додати борошно і все добре обсмажити. ⠀

3. Залити водою, додати спеції і тушкувати на невеликому вогні під кришкою до м’якості м’яса. Додати зелень і можна подавати з пюре або іншим улюбленим гарниром.

Відео рецепт 👇