Крихта картопля з грибами і сиром

Як смачно зробити Крихту картоплю з грибами і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. 🧀 ви таку напевно сто разів готували, але я ще раз нагадаю.

Інгредієнти

На 2 порції:
Картоплю великого розміру 1 шт. 🥔
Вершкове масло 20 г
Сир 20 г

Для начинки:
Рослинна олія 30 мл
Вершкове масло 20 мл🧈
Лук 1 шт.🧅
Часник 2 зубчики 🧄
Печериці 200 г
Чебрець 1 гілка
Вершки 20% 150 мл
Вершкове масло

Крихта картопля з грибами і сиром покроковий рецепт

1. Картопля вимити, загорнути у фольгу і запікати до повної готовності, приблизно протягом години. Готовність картоплі перевірити ножем. Для начинки у сковороді розігріти рослинне масло, додати вершкове масло.

2. Обсмажити у ньому цибулю до золотистого кольору приблизно протягом 5 хвилин на невеликому вогні. Додати нарізані печериці, сіль, чебрець і смажити протягом 10 минут.

3. Влити вершки, перемішати і тушкувати ще 3 хвилини. Готову картоплю розрізати вздовж пополам.

4. На кожну половинку покласти вершкове масло, тертий сир і розпушити виделкою картоплі серцевину. Зверху викласти начинку, за смаком посипати зеленню 🌿

Відео рецепт 👇