Курячі котлети з горошком, кукурудзою і булгаром на сковороді

Як смачно зробити Курячі котлети з горошком, кукурудзою і булгаром на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Відразу! Відразу зберігайте, це дуже смачне і ситне блюдо😍 з кукурудзою і з горошком

Інгредієнти

🔹Фарш курячий-500 гр
🔹кукурудза і горох «6 соток»400 гр
🔹Булгур – 1 склянку
🔹Вода – 1,5 склянки
🔹Приправа для м’яса, сіль, чорний перець – за смаком
🔹Часник – 2 зубчики
🔹Ріпчаста цибуля – 2 шт
🔹хліб – 1 шт
🔹Олія – для смаження

Курячі котлети з горошком, кукурудзою і булгаром на сковороді покроковий рецепт

1. В чаші з’єднуємо фарш, додаємо улюблену приправу, сіль , подрібнений часник, ріпчасту цибулю, замочений хліб, і перемішуємо. Формуємо котлети і обсмажуємо з двох сторін під крышкой.

2. Потім обсмажені котлети прибираємо на тарілку, додаємо кукурудзу та зелений горох від «6 соток» булгар, сіль, перець і перемешиваем.

3. В сковороду повертаємо котлети, заливаємо водою, і готуємо до випаровування рідини. Ось таке блюдо у мене вийшло, обов’язково рекомендую вам його приготовить.

Відео рецепт 👇