Фарширована картопля з сиром, беконом і грибами в духовці

Як смачно зробити Фарширована картопля з сиром, беконом і грибами в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2. Велика картопля 3шт 🥔
3. Копчений бекон 150гр 🥓
4. Печериці 250гр
5. Цибуля 2 шт цибуля 🧅
6. Часник 2 зубчики 🧄
7. Чебрець пару гілочок 🌿
8. Плавлений вершковий сир 100гр
9. Вершкове масло 20гр 🧈
10. Будь твердий смачний сир 100гр 🧀
11. Пармезан 30гр (за бажанням)
12. Трюфельне масло (за бажанням)
13. Невеликий пучок кропу
14. Сіль, перець

Фарширована картопля з сиром, беконом і грибами в духовці покроковий рецепт

1. Ретельно миємо картоплю, загортаємо у фольгу і запікаємо 1 годину в розігрітій до 200гр духовці (може знадобитися більше часу). Готову картоплю дістаємо з фольги і даємо як слід охолонути. 🔴Цибулю нарізаємо на маленькі кубики 🔵Бекон нарізаємо на маленькі шматочки 🔴Часник і 2/3 кропу дрібно шаткуємо 🔵Печериці нарізаємо на кубики Я з послідовністю запарюватися не став, закинув в сковороду невеликий шматочок вершкового масла і відразу відправив туди цибуля, бекон, часник і шампики і обсмажив все до готовности.

2. З усіх цих інгредієнтів випарується багато рідини. В кінці додаємо плавлений сир, листочки чебрецю і кріп, перчимо, все перемішуємо і прогріваємо. Пробуємо і тільки в кінці за необхідності підсолюємо, так як бекон і сир досить солоні інгредієнти і солі від них може вистачити 😎 картоплю Розрізаємо вздовж на дві половинки, акуратно ложкою выскребаем внутрішню часть.

3. В начинку це замішувати не будемо, віддайте її дітям, вони сточат на ура 😁 Розкладаємо всередину начинку, зверху на кожну картоплю акуратно розкладаємо натертий сир і дрібно натертий пармезан. Запікаємо на 180гр 5-7хв це просто щоб сир розплавився або під грилем 12-13 хвилин до рум’яної корочки.

4. Готову картоплю посипаємо рештою кропом, можна ще трохи натерти пармезанчик і збризнути трюфельним маслом. Приємного апетиту 😋 тут головне не з’їсти все в одну харю 😂