Макарони з лососем і броколі в вершковому соусі в духовці

Як смачно зробити Макарони з лососем у вершковому соусі в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Паста з твердих сортів пшениці 400 р
Броколі 200 г
Помідоркі черрі 200 р
Часник 2 зубчики (12 р)
Вершки 22% 300 мл
Вода 300 мл
Сьомга або форель 300 р
Фета 200 г
Сіль, перець, орегано за смаком

Макарони з лососем і броколі в вершковому соусі в духовці покроковий рецепт

1. В середину глибокого дека поміщаємо сир фета, зверху через прес видавлюємо 2 зубчики часнику. Додаємо пасту і рівномірно розподіляємо її по всій площі противня.

2. Поверх пасти хаотично розкладаємо черрі, брокколі, шматочки червоної риби. Сіль, перець, орегано додаємо за смаком. Вливаємо вершки і воду, накриваємо фольгой.

3. Готуємо в духовці при температурі 180° с близько 25 хвилин (в залежності від пасти, яку ви використовуєте). Перед подачею весь вміст дека перемішуємо щоб соус рівномірно розподілився по пасте.

Відео рецепт 👇