Мясо яловичини з картоплею, перцем, цибулею і морквою на сковороді

Як смачно зробити тушковане М’ясо яловичини з картоплею, перцем, цибулею і морквою на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

М’ясо- у мене Яловичина на кістці
Цибуля-3 шт
Морква-1шт
Картопля-5-6 шт
Болгарський перець-1-2шт
Рослинна олія
Томатна паста-1ст.л
Вода
Капуста
Сіль, ч. м. перець, паприка, листям чебрець, Зіра-аромати просто💥
Зелень-кріп при подачі-за бажанням!

Ще я люблю з рисом (відварною)👌

М’ясо яловичини з картоплею, перцем, цибулею і морквою на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю, моркву обсмажуємо на рослинній олії, туди спеції, томатну пасту і воду, додаємо туди ж м’ясо тушкуємо хвилин 20.
2. Далі додаємо картоплю, капусту, перець, солимо ще трохи і тушкуємо до готовності картошки.
3. Подаємо м’ясо з овочами в соусі, можна ще з рисом, теж оч. смачненько 👌