Курка по гавайськи з ананасами, сиром і майонезом

Як зробити смачну курку по гавайськи з ананасами, сиром і майонезом рецепт простий 🍍 Це як піца по-гавайськи, тільки без піци 😂 Дівчата з Італії, не лайте мене, знаю для вас це дивно, але ми таке любимо 🙈 Це так просто, але так смачно. Я навіть не очікувала, якщо чесно 🍍 тепер це любов 🍍💛

Інгредієнти

На 2-3 порції:
🐔2 шт. курячих філе
🥄2 ст. л. майонезу
🧂Сіль, мелений перець
🍍100 г. консервованих ананасів
🧀150 р. сиру (у мене голландський)

Курка по гавайськи з ананасами, сиром і майонезом покроковий рецепт

1. Курячу грудку розрізати навпіл (якщо велика, то на 3 частини). Надрізати м’ясо “сіточкою”. Але не наскрізь, тільки надрізати. Посипати сіллю і перцем. Обтерти майонезом.
2. Скласти стопкою один на одного, щоб добре добре просочилося з усіх боків. Залишити на 30 хвилин маринуватися. Перекласти м’ясо на пергамент.
3. На курочку викладаємо шматочки ананаса, і сир. Можна натертий, у мене був слайсами. Запікати в розігрітій духовці до 180С ~15-20 минут.

Відео рецепт 👇